afbeelding met in het midden een fietspad vol fietsers, links een bushalte en rechts een drukke stoep

Aanvraagformulier Regeling Stimulering Verkeersveiligheidsmaatregelen 2022-2023

Met dit formulier kunt u een aanvraag doen voor een rijksbijdrage uit de Investeringsimpuls Verkeersveiligheid. Dit aanvraagformulier hoort bij de Tweede Tranche en de Regeling Stimulering Verkeersveiligheidsmaatregelen 2022-2023.

De maximaal beschikbare rijksbijdrage is per medeoverheid vooraf vastgesteld.

Raadpleeg bijlage 2 van de Regeling Stimulering Verkeersveiligheidsmaatregelen 2022-2023 om de maximaal beschikbare rijksbijdrage (inclusief btw) in te zien. Op de website www.investeringsimpulsspv.nl vindt u deze bedragen exclusief btw. De rijksbijdrage die wordt verleend, kan niet hoger zijn dan dit bedrag

Elke aanvrager dient één aanvraagformulier in waarin alle maatregelen waarvoor een rijksbijdrage gewenst is, worden genoemd.

Het is mogelijk om uw aanvraag zowel digitaal als schriftelijk te laten ondertekenen. Het aanvraagformulier kunt u tot en met 1 oktober 2022 sturen naar: aanvraagSPV@minienw.nl. Per e-mail heeft de voorkeur, maar per post is ook mogelijk: ministerie van Infrastructuur en Waterstaat IBI F&I team Subsidies Postbus 20906 2500 EX DEN HAAG.