Werkbezoek minister

Werkbezoek minister Mark Harbers Investeringsimpuls Verkeersveiligheid

Op 11 juli bracht minister Mark Harbers een bezoek aan de gemeente Leidschendam-Voorburg. De gemeente heeft samen met meer dan 200 andere gemeenten in Nederland in 2020 een rijksbijdrage uit de Investeringsimpuls Verkeersveiligheid (eerste tranche) ontvangen. De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft hiermee onder andere de bochten van een fietsstraat ruimer gemaakt, waardoor er beter uitzicht is en er minder kans is op kop-staartbotsingen tussen elkaar tegemoetkomende fietsers.

De minister roept gemeenten, provincies en waterschappen in deze video op om opnieuw een aanvraag te doen voor de tweede ronde van de Investeringsimpuls Verkeersveiligheid. Een aanvraag kan worden ingediend tot en met 1 oktober 2022.